• JPD

Okrugli sto o javno-privatnom dijalogu u Nišu

U utorak, 18. septembra u kreativnom centru Deli prostor u Nišu od 11h, u okviru kampanje Mesec paušalaca biće organizovan drugi okrugli sto o izazovima i mogućim rešenjima za unapređenje sistema paušalnog oporezivanja.

Preduzetnici, njihove asocijacije, predstavnici relevantnih institucija i stručna javnost juga Srbije imaće priliku da ponude rešenja i da se, u dijalogu sa državnim organima, uključe u oblikovanje reforme koja ima veliki značaj za podsticanje preduzetništva u Srbiji.

Kampanja Mesec paušalaca je organizovana u okviru Projekta javno-privatni dijalog za razvoj koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi NALED u saradnji sa Republičkim sekretarijatom za javne politike. Zainteresovani učesnici se mogu prijaviti do petka, 14. septembra 2018. putem mejla office@naled.rs  ili telefonom na broj  011/ 33 73 063.

Naredni okrugli stolovi o unapređenju paušalnog oporezivanja biće organizovani u Novom Sadu (21. septembar) i Beogradu (25. septembar, sa fokusom na IT industriju).

vest7.jpg